Remiseparken: Peder Lykkes Vej 71-73 2300 S                    

 

Legestuen for de mindste

 

 

Hver tirsdag onsdag og torsdag har vi  legestue fra kl. 10 til 12.30 for de mindste børn.

Kl. 10.30 synger vi gamle og nye sange; gerne fagtesange, som børnene efter nogle gange genkender og "synger" med på. Alle kan være med til at vælge sange fra sangbogen og vi tager rigtig gerne mod nye og ukendte sange og også gerne lege etc.

Men husk at være her inden 10.30 , da det er meget forstyrrende når folk kommer ind og skal finde sig en plads, når vi er godt i gang.

 

Legestuen henvender sig til børn i alderen 0-3 år (cirka), der med deres forældre vil deltage i en hyggelig formiddag med sjov leg sammen med andre børn og deres forældre.

 

Der tilbydes legetøj, plads til bevægelse, leg og sang, samvær med dyr, udendørs leg, puslerum og mulighed for spisning af medbragt mad og adgang til køkken med microbølgeovn.

 

Bondegården forventer, at forældrene deltager engageret med deres barn/børn og er med til oprydning.

 

Tilbuddet er gratis, og kræver ingen tilmelding, der kan i perioder være rigtig mange børn og voksne, så  hvis i har meget små børn vil det nok være en god ide at vente et par måneder.

 

Er der nogle aktiviteter, man ikke har lyst til at deltage i, så kom og leg i legestuen efter vi har sunget eller besøg  dyrene og legepladsen.

 

Venlig hilsen MAI-BRITT